DAEŞ savaşçılarının, Deyrezzor kırsalı El Buseyra kasabasında terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı DSG’li milislere ait kamyonu bombalı motorsiklet ile hedef aldıkları bildirildi.
Yerel haber kaynakları, El-Buseyra kasabasında DSG’ye ait kontrol noktası yakınlarında yolculuk halinde olan içi dolu milisin olduğu kamyonun bomba yüklü motorsikletler ile hedef alındıklarını ifade etti.
Kaynaklar, DSG’ye ait kamyonun kullanılamaz hale geldiğini ve içerisinde bulunan 20 milisin öldüğü bilgisine yer verdi.
DSG’ye bağlı güvenlik birimleri El-Buseyra kasabasında geniş çaplı güvenlik operasyonu başlattı.Kasabaya giriş çıkışları ise yasakladı.
Kaynak: Fetih Medya
Kıymetli okuyucularımız… Bu sayfayı okuyorsanız, VPN ile ulaşmışsınızdır, ya da... Haberin Devamı..
Rakka’nın güneydoğu kırsalında Rejim milislerini taşıyan askeri araca silahlı saldırı... Haberin Devamı..
Suriye’de her şeyin felakete doğru evrildiği iç savaşın üzerinden tam... Haberin Devamı..
YPG/PKK’lı teröristler, Türkiye ile Rusya arasında 22 Ekim 2019’da varılan... Haberin Devamı..
Rejim ve destekçilerinin İdlib kırsalına çok sayıda askeri birlik gönderdiği... Haberin Devamı..
Irak’ın başkenti Bağdat’ta işgalci ABD güçlerinin konuşlu olduğu Yeşil Bölge’ye... Haberin Devamı..
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İdlib konusunda Türkiye’nin yanında olduklarını... Haberin Devamı..
Yorum Yazın